Over de actie

Deze actie is een initiatief van AGRIBEX, het landbouwsalon dat loopt van 3 tot en met 8 december in Brussels Expo. Het doel is om de dames die vaak onopgemerkt de drijvende kracht vormen binnen het bedrijf in de schijnwerpers te plaatsen. Iedereen die actief is in de sector van landbouw, veeteelt, tuin en groene zones kan hieraan deelnemen tot 1 december 2019.

Het opzet is eenvoudig. Neem een foto van de ‘vrouw’ die je in de bloemetjes wil zetten, schrijf een korte motivatie waarom zij zo belangrijk is, vul haar gegevens in en publiceer de foto op onze website. Daarna verzamel je zoveel mogelijk ‘likes’ door de pagina uit het boek te delen.

 

Prijzenpot

Alle deelnemers – indien ze beantwoorden aan de richtlijnen van het reglement – ontvangen twee reductiekaarten voor AGRIBEX.

Uit alle inzendingen worden 6 winnaars geselecteerd, 3 Nederlandstaligen en 3 Franstaligen. De winnaars worden gekozen op basis van het aantal verzamelde ‘likes’ op hun foto.
De deelnemers met de meeste likes (top 3) winnen de professionele fotoshoot met daarbij een kort interview en ontvangen een gratis fotoboek.

De fotoshoots vinden plaats na het aflopen van de actie, bij de winnaar thuis of bij het betrokken bedrijf. De exacte datum en locatie worden in overleg met de winnaar bepaald.

 

Ja ik doe mee!

x